Update

Salam to all,

Lama dah tak update blog ni dek kesibukan tuan punya blog sejak akhir-akhir ni. Tapi dalam sibuk2 tu sempat gaklah menyiapkan order-order ni. Hantaran cuppies tu ordered by Millie untuk customernya. Millie ni tokey AZ Giftbasket (kira pakar buat gubahan la gitew). Snickers Cheese Cake tu pulak cake wajib almost every week sekarang ni. Since dah selalu, tak yah lah nak upload gambornye coz sama je decorationnyer melainkan ada yang request yg luar biasa skit.

1 comments:

joven said... [Reply to Comments]

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails