Snickers Cheese Cake for The Winner



Okie, cake dah pun bertukar tangan. Inilah Snickers Cheese Cake pertama untuk pemenang Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway aritu. Cake ni untuk Al-Amirah Najwa @ Ummimusa. Sorry tak sempat snap gambar tuannya sebab sampai pun dah nak mahgrib, tak sesuai lah kan nak bergambar bagai. Anyway, thanks to Najwa ye. Lagi dua pemenang belum collect lagi sebab nak tunggu date yang sesuai. Tak pelah tu. Btw, gambar coin purse boleh di usha di kedai lagi satu ye.

2 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

bestnye menang... hukhukhuk...

Ummimusa said... [Reply to Comments]

ehe..sori kak..nak cepat malam tu.

Related Posts with Thumbnails