Free Ni..Sapa Cepat Dia Dapat


Mari..mari..sila rapat..ni ada pengumuman terpenting. Siapa cepat, dia lah dapat. Kepada sesiapa yang nak order macaroon ni, sekarang tak dapek ler nak buat sebab jadual dah penuh. Lepas CNY ni boleh booked your date. Tapi kali ni kepada sesapa yang tinggal berdekatan Putrajaya boleh lah dapatkan free sample macaroon ni. Kut lah nak buat rasa, pada sapa yang tak pernah makan lah. Tak banyak, ada 10 paket je. Cara paling cepat sms @0132336336 (tak yah lah tipon ya, cukup lah sms je). Cara kedua, boleh email kat mummymodern@yahoo.com dan ketiga, boleh gak tinggal jejak kat FB.

Cepat..cepat..mari rembat.




6 comments:

ardinihumaira said... [Reply to Comments]

huuu melepas dni.. duk kelatey... sob3

Anna said... [Reply to Comments]

Alah sian.

Lain kali eh.

cicakgirl said... [Reply to Comments]

jauhnya dari gombak nak ke putrajaya

Emma said... [Reply to Comments]

gorjes sangat macaroon kamu!

alinac lover said... [Reply to Comments]

ala cemana nak order macaron tu ya

xpernah makan..sian yong hehe

Anna said... [Reply to Comments]

Alinac,

Nak order macaroon boleh isi order form atau email je. Harga boleh tengok kat page Menu & Price ya.


Thanks,
Anna

Related Posts with Thumbnails