Ben 10 dan Thomas


Walaupun banyak perkara kalau diikutkan hati nak bercerita tapi kalau yang kena mengena dengan kek cuma cupcake kat atas ni je yang di order oleh kawan ku Salina untuk birthday anaknya Wafiy - 4 tahun. Tima kasih ye Salina, walaupun waktu nak menghantar kek memang agak kekecohan, almaklumlah Cik Kiah, mana nak bermeeting, mana nak menghantor kek lagi, mana nak berborak..aduhaii..betul lah Rombongan Cik Kiah ke Sukan Komanwel..eh..pernah tengok ke cerita tu??


4 comments:

FareedSairi said... [Reply to Comments]

ni memang lukis dan boleh dimakan ke?ke bawah dia je?hehehe

Anna said... [Reply to Comments]

Mesti lah boleh makan sebab tu namanya edible image, di buat dari gula nih..hi..hi..

Tq singgah ye.

mieraNawi said... [Reply to Comments]

untuk cupcake order ade delivery x?\brape yer harge ?

Anna said... [Reply to Comments]

Salam Miera,

Sorry buat masa ni tak de delivery. Kena ambil either di Kajang atau Putrajaya sahaja. Price boleh tengok kat Tab Menu & Price ya.

Related Posts with Thumbnails