Al kisah Pop Cake Yang Meriah



Kisahnya masa buat pop cake ni candy melt sudah tinggal sikit. Ate malam pun dah semakin larut, soheh lah kedai semua dah tutup..sila tampar pipi sendiri sebab lupa nak buat stock check. Ok..pang..(tak merah sebab pukul pelan2...). Alternativenya ku guna lah couveture choc yang masih ada dalam kabinet ku itew. Tapi bila pakai choc jenis ni memang bapak lah lembab nak keras. Mata dah mengantuk, esok nak kena bangun pagi pulak (ni cerita hari jumaat sebab sabtu Dalea kena sekolah ganti). Last2, terpaksa lah ku salut ngan gegula warna-warni ni supaya tak melekat masa nak masukkan dalam plastik ni...anyway, nampak meriah sikitkan???(berkata sendiri untuk menyedapkan hati). Btw, pop cake ni di order oleh Klynn untuk adiknya. Isi dalamnya red velvet cake with cream cheese frosting.


2 comments:

klynnismail said... [Reply to Comments]

oh tersangat sedap.
tak begitu manis..
(aku pow dua ketul dpd dia.. hehe).
and diorang sangat suka.
nak order lagi bulan 4.
ada dia bagitau?

Anna said... [Reply to Comments]

Ye ke, tq. Tak sempat jumpa sebab dah keluar dulu. Ana buat lebih kat rumah, sampai tak cukup2 bebudak tu makan.

Related Posts with Thumbnails