Red Velvet Whoppie Pie

 Salam semua,

Nothing much to write aor story mory today. Not in a stable condition sebab line celcom ada problem dari semalam....macam takde connection tapi....urgh...

Neway, semalam tergesa-gesa cari idea nak wat potluck untuk farewell my friend Intan. Dia tak lah pergi jauh pun, tukar setingkat je dari tempat asal. Since yang lain dah buat cheesecake dan cake , so aku watlah Red Velvet Whoppie Pie with Cream Cheese ni.


Permukaan kulit macam terkupas2 sebab kek ni very the moist tak macam choc whoppie pie biasa tu.

To Intan, good luck kat tempat baru. Intan memang boleh punyalah...hehe..caiyuk...


6 comments:

toyolkiut said... [Reply to Comments]

aduh..
terliurnya..
sedap yg amat tu..

1na said... [Reply to Comments]

Zu,

Intan pi Bahagian mana?

- wana -

Anna said... [Reply to Comments]

TK : hehe...
Wan a : Intan kat MOF jugak tapi bahagian kewangan strategik.

aRe-lOnG said... [Reply to Comments]

nampak macam menarik jer...huhu...terliur nie...

klynnismail said... [Reply to Comments]

oohh i lobes yang ni.. heheh
ana, sbl terbang aku nak order cheesecake eh.. lps tu, nanti balik dari sana (wpun 2 thn lagi).. bwk balik kitchenaid murah utk aku eh.. heheh

Anna said... [Reply to Comments]

Klynn, aku rasa semua orang memang suka lah Re Velvet ni. Cheese cake boleh je. InsyaAllah, aku pun nak carik 1 lagi Kitchen Aid. nanti aku roger2.

Related Posts with Thumbnails