Hapdet Minggu Ni

Salam santun semua,

Okies, update kali ni tak banyak cuma vanilla pavlova untuk Fiza, Ina dan Wan Aishah. Kali ni tak de stoberi2, tak sempat nak petik dah habis di borong lah gamaknya. Dah merata cari tak berhasil, at last kita petik buah black berry ni lah.




Ini pulak untuk Siti Sarina, jiran sebelah opis je rupanya. Tq Sarina.


Last but not least Macs for Ina @JPJ and Aileen & Friends.


3 comments:

AIN MUSTAZA said... [Reply to Comments]

salam.kak kalau order.then akak courier boleyh ke?

syuE said... [Reply to Comments]

teringin nak rasa pavlola tu.. tapi mesti tak post ke Ipoh kan.. sob3 ;'(

Anna said... [Reply to Comments]

Ain nak order apa tu? Kalau pavlova tak boleh courier dik oi, nanti sampai dah tak de rupa lagi dah.

Related Posts with Thumbnails