Mari Membalas Dendam











Salam semua,
Ini adalah episod membalas dendam lagi. Sejak berkursus hari tu, aktiviti memacaroon dan acara membakar obor yang lain semuanya terbantut. Geram jer bila tengok orang lain buat macaroon. Habis je kursus maka aktiviti memacaroon pun berlangsung. Hehe..pueh hati den. Anyway, macaroon ni semua dah bertuan ya, termasuklah whoopie pie itew. Next time nak cuba Swiss Meringue macaroon pulak lah. sebab akhir2 ni my Italian Meringue selalu semputlah...Tak pe kita tunggu kesudahannya...




4 comments:

toyolkiut said... [Reply to Comments]

cmtu cr balas dendam ye..
wah..

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

ish3 .. mcm sedap je. nak join awak balas dendam ok tak?? hihi

Anna said... [Reply to Comments]

Jom Kak Chik :)

dhiyakira said... [Reply to Comments]

sedappnyeee nyum2

Related Posts with Thumbnails