Pemenang Dalissa Birthday Giveaway

Salam semua,

Inilah masa yang di tunggu-tunggu..jeng--jeng..jeng... But before that, mintak maaplah sebab lambat sikit nak announce nama pemenang ni.Bukannya senang nak pilih. I really have to make a thorough check from the link yang telah disubmit oleh setiap peserta. Nak tengok samada mereka ni memenuhi syarat yang ditetapkan atau tidak dan macam-macam lagi ditambah lak ngan kesibukan yang agak melampau ari ni. Maka setelah di teliti, senarai peserta akhir ini dikumpul dan dipilih secara radomly handpicked by my dotter and me. Almaklumlah, blog ni pun nama deme berdua, kira partner lah tu, so kenalah bagi penghormatan untuk pilih pemenangnya. (sorry, gambar pemilihan tak dapat di upload atas sebab teknikal - PC ni slow sangat ari ni) . Seramai 3 orang pemenang telah diplih dan setiap seorang akan membawa pulang sebiji kek yang telah dipilih dan 1 Totally Handmade Coin Purse by me, and the winners are :-
..
..
..
..

1. Fazilzura
2. Ummimusa
3. Nabilazhar 

Tahniah, tahniah ye. kepada yang menang, silalah email saya ye untuk set kan tarikh untuk redeem your prize. Bukan apa, takut saya terlupa atau terlambat contact sebab agak busy lately ngan macam-macam perkara.


6 comments:

nEa FleriDa said... [Reply to Comments]

tahniah kpd pemenang:)

nabilazhar said... [Reply to Comments]

wahhhhh saya menang kak????macam xpercaya!!! 1st time masuk contest nih...thanks a lot kak...pasni saya email gtaw tarikh ye kak....

ummimusa said... [Reply to Comments]

yey!!! alhamdulillah, prtama kali menang giveaway!!!

CaDLyNN said... [Reply to Comments]

wah...tahniah kepada pemenang...huhu.. :)

fazilzura said... [Reply to Comments]

YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

akhir nye daku menang KEK CHOC... (nama paling atas yek)..

tq tq tq.. syukurr sgt2 ..

** nnt daku email tarikh yek .. cz rs2 mmg nak wat 1 event nnt

Nurshahfamily said... [Reply to Comments]

tahniah kpd pemenang...

tak de rezeki nurshahfamily huhuhuh

Related Posts with Thumbnails