Birtday Giveaway Contest Officially Closed

Salam semua,

Wah, terima kasih bebanyak kepada semua yang sudi menyertai Giveaway Contest ni ye. Tak sangka responsenya agak menggalakkan. Btw, since today is 25t April 2010, I am officially pronounce that the contest is CLOSED. Kepada peserta, keputusan akan diumumkan esok. I'm going to pick the winner randomly (not using the random.org, but randomly pick by me). As a note: Ada yg provide link but open for invited reader je, so tak dapek lah akak nak buat judgement. Ada gak yang tak menepati syarat yang ditetapkan, so all that actually carries a weightage in my decision ye.  Btw, kepada peserta yang berada di luar kawasan, jangan risau, sekiranya anda terpilh, kek pasti sampai coz I am going for outstation nearest to your area in the following month. So, kepada yang diluar kawasan tu, doa lah bebanyak ye. Tetapi sekiranya pemenangnya berada dalam kawasan yang berhampiran, I will contact you guys to set the date for collection of cake n gift.

Berikut senarai peserta Giveaway kali ni:-

1. Shaparin                                           31. syidasyakirin
2. dyahaha                                            32. mama balqis
3. nabilazhar                                         33. ayuidris
4. Anin                                                 34. qairatsamaratulqolbi
5. Sharina                                             35. ekin
5. cicakgirl                                            36. ayuselalu
6. mama zharfan                                    37. syakila
7. bunga                                                39. taufidris
8. mama damia a.k.a haiza                     40. ogy
9. anisalya                                             41. khazanahilahi
10. cadlynn                                           42. imah
11. mishlolipop                                      43. nida
12. cikgu azilah                                      44. em's family
13. yananuar                                          45. nurshahfamily
14. mama lyana                                      46. episodkasih
15. ummimusa                                        47. farra8979
16. beautifulmcsue                                  48. nurliyana
17. zai kulim                                           49. juniza
18. nana                                                 50. nadya
19. rosilah                                              51. nurul malyanah
20. ibu ayra                                            52. ina hassan
21. nad a.k.a mama zakwan                   53. asya
22. alya                                                  54. sue
23. noor faridah                                      55. neaflerida
24. ayuarjunabigosh                                56. mama
25. inasepi
26. asfiedaimpiana
27. fazilzura
28. qistina
29. liyala
30. jojoe


2 comments:

nEa FleriDa said... [Reply to Comments]

waah :) xsbr nk tgu kptsn

ekin said... [Reply to Comments]

56 semuanya.

susah ni nak menang :D

Related Posts with Thumbnails