Demam Pavlova Pulak

Salam semua,

Hmm..hari tu demam macaron, sekarang demam pavlova pulak. Neway, pada yang tak pernah rasa Pavlova ni made of egg white macam macaron jugak. Base dia tu agak crunchy and chewy macam marshmallow sikit2 dan manis2, tapi akan jadi ngam bila makan dengan whip cream dan sos serta buah2 yang masam2 sikit macam peach, blueberry atau strawberry.


 Thanks to Nayi and Sara yang order Pavlova ni.

Oh, masih tak lupa macaron untuk Khairul Bariah.

Last but not least, tak lupa jugak to Fara yang order kek pujaan hati ni (Snickers Cheese Cake) dengan kacang yang banyak.hee...Tq guys...


8 comments:

neeza said... [Reply to Comments]

Kak: uuiii, sedapnye kek pavlova tue :) brape akak amek ye? saya tak penah makan :)

Anna said... [Reply to Comments]

Salam,

Yang ni RM25.

Thanks,
Anna

Fiza Nazri said... [Reply to Comments]

salam,

pavlova tu besar mana? hmmm terliur da tengok ni

Anna said... [Reply to Comments]

Lebih kurang 6" ke 7".

Fiza Nazri said... [Reply to Comments]

pick up kt putrajaya kt mana ye? ke leh delivery ke rumah.. precint 17?

Anna said... [Reply to Comments]

Salam Fiza,

Putrajaya kat Presinct 2. Boleh je kalau nak hantar sebab dah sekali jalan :)

Fiza Nazri said... [Reply to Comments]

ok.. nnt i sms

Choco Heaven said... [Reply to Comments]

Saya nak order

Related Posts with Thumbnails