Minggu Yang Spoil

Salam hujung minggu semua,

Urghh..weekend ni hati jadi tak tenteram je sebab insiden kat opis semalam. Hui..ni yang buat makin tak sabar nak gi belajar ni. Bosan betul kalau si Pua Chu Kang ni duk jaja nama kita untuk kepentingan dia. Geram..geram..geram....


Neway, kalau nak citer pasal opis ni 1001 malam pun tak habis dan menyakitkan hati je. So better not spoil the mood yang memang dah spoil pun ni. Order kali ni again dari Fana kakak Una, one of my loyal customer. Order yang sama  as usual - oreo cupcake with buttercream, royal icing and fondant.


Tapi kali ni ada tambahan, special untuk Una yang nak bertunang minggu ni. Alhamdulillah and tahniah to Una and Jey. Actually this is a surprise cuppies from Fana to Una.

Walaupun dah berkali2 si Una ni mengorder cupcake samada untuk dia atau adik beradik dia, tapi sampai kesudah kitorang tak pernah jumpa sebab selalunya adik beradik, mak ayah atau makcik pakcik dia yang datang ambik.

Neway, to Una, congratulations on your big day and thanks a zillion to you and your family for the extra and endless support.



1 comments:

rhea said... [Reply to Comments]

lawaa~~ akak, saya berminat dengan kelas whoopie pie. akak ada buat ke?

Related Posts with Thumbnails