I Dream Macaron

Salam semua,

Minggu ni akan jadi satu lagi minggu yang haru biru. Last weekend memang haru sebab hampir semua adunan macaron ku masuk tong sampah. Tak tau lah apa lagi yang silap, mungkin aku yang penat sangat kut, mana taknya, dua hari ni asyik duk mengadap dapur buat si macs ni. Dah dekat 80 biji telur di pecahkan..hee...

Neway, nak update order dari my Batchmate Ija. Ija order Red Velvet Cake and macaron untuk buat hantaran.









Ty Ija for the order. Macs untuk Ija ni pun tak semua menjadi. Tapi selamat untuk di buat hantaran, cuma yang buat makan2 je kena discount..hee....


1 comments:

janet li said... [Reply to Comments]

Very well, that is my very first stop by for your website! It is nice,just like our website.If you are a fashion man,maybe you will also like our website,like our ghd uk.All of the ghd uk here are fashion,useful,noble and free shipping.ghd australia here for your choice as a nice gift set.best flat iron welcomes you.

Related Posts with Thumbnails