My 3rd One 3rd Birthday

Salam semua,

Last Saturday is my 3rd one 3rd Birthday. Memula plan nak buat besar2an..(ececeh..berangan je lah lebihnya) sebab dia belum pernah lagi rasanya sambut birthday yang proper. Masa 1st Birthday kena sambut tanpa mak bapak sebab mak bapak dia gi berjalan2 ke Bali (boleh terlupa lak minggu tu birthday dia :( buruk sungguh perangai hihi..). Masa second birthday pulak, kitorang baru je sampai London, so tak kenal sesapa lagi. Sudahnya kitorang sambut anak beranak jelah. So kali ketiga ni ingat nak lah buat majlis besar2an sikit, tapi memandangkan ah kak ni tengah sarat dan ala2 tak larat. Tambahan pulak barang dagangan dari London pun baru sampai memenuhkan rumah, maka kitorang sambut ala kadar je lah jugak kali ni kat rumah my in law.



Hihi..ini ler rupa budak yang sambut birthday itew. Rambut dah panjang, ayahnya tak nak kasi gunting.


Btw, the cake is Oreo Cookie Crumb Chocolate cake yang tersangatlah moistnya..hhmmm...yummsss....Tidak di lupakan juga my mini pavlova.













Last but not least blueberry and strawberry cheese tart. I also cook soto as the main dish that day.


Happy 3rd Birthday my one and only son. May Allah blessed you and we were always thankful to Allah for this great gift.

3 comments:

Muhamad anuar Marsib said... [Reply to Comments]

Wow.. Sedapnya kek ni.. Happy birthday untuk anak awak..

Senarai peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2

iezma said... [Reply to Comments]

U cane nk order?

iezma said... [Reply to Comments]

Ni phone number i : 012 2241771. Nanti u sms number u yek... I nk order cake utk weekend nih

Related Posts with Thumbnails