Bila Kemalasan Melanda

Salam semua,

Wah..wah...lama jugak tak update blog ni. Bukan sebab sibuk melampau pun tapi lebih kepada malas yang melampau2. Tapi suka pulak jalan2 kat rumah orang tengok orang punya update, sendiri punya biar bersawang..:)

Neway, sejak balik hari tu, baru minggu lepas cuba2 start balik enjin oven yang dah setahun tak di gunakan tu. Macam ingat2 lupa pulak camana nak guna oven sendiri hihi....Mula2 memang macam dah tak berfungsi dah oven tu, merajuk kut, lama sangat tak pakai. Kalau dah mula pakai sampai tak sempat nak berehat kawan tu dibuatnya.

Alhamdulillah, nampaknya masih lagi boleh menabur bakti pada tuannya ni. So, ini lah hasilnya. Snow Cheese Cake, Snickers Cheese Cake dan Red Velvet Cupcake. Tq to Wan Aishah and Eida for the order.


















Enjoy the sweet treat peeps....



4 comments:

pricill ayu said... [Reply to Comments]

it's look so good :)

Anna said... [Reply to Comments]

Thank you dear :)

iezma said... [Reply to Comments]

Welcome back! Setahun tungu uols! I jiran blkg uma yg corner lot tuh... Rindu sneakers cheese cake u.. Klu letak gmbr ultraman blh x? Nanti i bg tau bile nk order..thanks!

Anna said... [Reply to Comments]

Hihi...tq Iezma, boleh je. Nanti roger2 lah :)

Related Posts with Thumbnails