Macaron oh Macaron



Macaroon..oh..macaroon. Memang tak puas lah makan macaroon ni. Kepada yang tak pernah rasa, macaroon ni rasanya crispy kat luar, chewy bila di gigit dan manis-manis gitew.

Kali ni buat vanilla macaroon dengan peanut butter filling.
Btw, ada extra 1 box of 36 pc kalau ada sesiapa yang nak ya. Kalau berminat just sms me and boleh collect kat Putrajaya or Kajang.


8 comments:

nurulfaridah said... [Reply to Comments]

interesting!
:)

kaseh.alphalipid said... [Reply to Comments]

brp harga?i stay kt ptrajaya...nk order plsssss

Anna said... [Reply to Comments]

Salam dear,

Harga boleh tengok kat page Menu & Price kat atas blog ni.

Btw, it's RM2 per pc.
I kat Presinct 2, Putrajaya.

fazilzura said... [Reply to Comments]

macaroon tu rs pe kak ? cm sodap je.

Anna said... [Reply to Comments]

Zura,

Macaroon ni dia crispy kat luar tapi chewy bila di kunyah. Rasa manis2 tapi bila makan ngan filling tu lagi best. For a sweet tooth mmg sesuai.

aeinaa said... [Reply to Comments]

kalo sye stay kat jb... bole anta x?

Anna said... [Reply to Comments]

Aeina,

Macaron ni boleh pos dik.

aeinaa said... [Reply to Comments]

postage dye berape?

Related Posts with Thumbnails