Cheesecake Marathon






Salam semua,
Cerita hari ni pasal marathon, bukan marathon yang berlari tu ya tapi marathon membuat cheesecake. Disebabkan kesibukan akak ko yang mengalahkan PM ni maka berkejaran lah malam tadi membakar 3 biji cheesecake berlainan jenis dan acara ni sebab semua customer nak datang ambik hari ni. Nasib baiklah muat peti ais ku itew. Nasib baik ler yang mengorder tak datang ambik masa yang sama, kalau tak bukan marathon lagi dah, ini dah jadi acara lari pecut nih. Anyway, mekacih pada Syafizan yang order Sncikers Cheese Cake untuk Birthday anaknya Zahin, to my officemate/batchmate Razi yang order Blueberry Cheesecake untuk Birthday diri sendiri dan isteri. Last but not least my long time classmate/schoolmate Eena yang order Oreo Cheese Cake untuk Birthday anaknya Hakim. Thank you uolls....





5 comments:

Liou said... [Reply to Comments]

amo a los dulces...

Idham said... [Reply to Comments]

logo MU tu boleh ditelan ke? atau hanya sekeping paper?

Anna said... [Reply to Comments]

Oh, boleh makan, di buat dr gula.

eena said... [Reply to Comments]

tq ana.. cake ni sangat sedaps.. & cantik.. mmg direkemen pada semua :D

Anna said... [Reply to Comments]

He.he..hank you Eena for the order.

Related Posts with Thumbnails