Kek Hantaran

 
Salam to all,

Bz..bz..bz..lepas raya ni sibuklah bebenor sampai tak sempat2 nak update blog. Btw, these 2 cakes (Moist Choc Cake and Orange Cake) was made for my dear friend yang melangsungkan pernikahan kat Masjid Jalan Duta last week. To Aliza and Hatta semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat.



2 comments:

dazzling said... [Reply to Comments]

dear Ana, tak sangka ada jugak post utk kita...hehehe , tq tq. before this tak sempat nak browse through yr blog, ni dah abis exam ni baru lah ada masa sikit...
by the way bila nak dtg sgpore? boleh stay umah kita - aliza

dazzling said... [Reply to Comments]

dear ana, tak sangka pulak ada post utk kita and tom...anyway tq so much, before this tak sempat nak browse through yr blog , ni dah abis exam ni, ada lah masa sikit...

by the way, bila nak dtg sini... now tgh christmas sale esp kat orchard, cantik jugak deco for christmas...
dtg sini, boleh dtg umah kita, december ni kita free, ade jer kat umahh

Related Posts with Thumbnails