Sejuk dan Membeku Tapi Bila Panas....Sedap Menyengat


Ha..tolonglah jangan nak pikir ke lain ye. Tajuk diatas tidak ada kaitan dengan apa2 aktiviti paranormal ye, semuanya normal belaka. Cuma nak buat pengumuman, mulai hari ini Dalissa Sweet Treat turut mengeluarkan makanan sejuk beku atau frozen food kata omputehnye. Kepada sesapa yang nak mencuba, bolehlah buat tempahan seperti biasa (yang selalu korang buatlah kan) at least 1 minggu sebelum yer, sebab sah2 ler nak kena prepare dulu kan. Antara hidangan yang ada seperti berikut:-

1. Karipap biasa dan karipap pusing
2. Samosa
3. Kuih Kasturi
4. Popia
5. Roti boom / canai
6. Kuih bijan

p/s : Harap maklum, gambo tak sempat nak snap ye. Tapi takde lah yang menarik rupa frozen food kan kalau nak compare ngan gambar kek :)

2 comments:

fazilzura said... [Reply to Comments]

wah , dh jual frozen food ye...

Anna said... [Reply to Comments]

Ye lah Zura,

Mak akak punya bisnes.Tolong promote je hi..hi..

Related Posts with Thumbnails