My Mom's Birthday



Salam semua,

Minggu ni memang makin sibuk sebab my umi dah nak balik Malaysia jumaat ni, so last minute nak bawak gi berjalan2, belum lagi nak memenuhi undangan sana sini sebelum my umi balik (ceh ngalahkan celebriti lak kan). Bukan apa, kat sini kan semua jauh dari orang tua masing2, so bila ada mak2 yang datang semua orang seronok lah tumpang sekaki :)


At the same time, ah kak memang agak busy sebab minggu sebelum cuti Easter ni ada satu Group Presentation and at the same day jugak nak buat makan2 kat rumah..aiyo...


Neway, I baked this Carribean Coconut Cake with Pineapple jam and cream filling for my mom as requested by her. Ha....kek ni sesuai untuk tekak orang2 tua je, bebudak memang tak suka lah kek yang ada bendasing macam kelapa ni melainkan strawberry tu je. Tak kisahlah, janji tercapai hasrat my mom nak makan kek ni.









And to celebrate the moment of truth, we bring her to Brighton Beach. Happy birthday umi, love you and thank you for everything.



5 comments:

fazilzura said... [Reply to Comments]

kalau org yg tersyg epy , sure kite epy jgk kan ..

emmm rs cm lama je akak dok kt UK .. huuhhuhu
bile nk balik msia ..

Anna said... [Reply to Comments]

Hihi..

Betul..betul..betul...
Tak lama lagi Zura, bulan 9 ni dah balik Malaysia dah.

zeelhell said... [Reply to Comments]

Wow,It really yummy birthday cake.It look so pretty.Strawberry flavour is one of my favorite and it really great decoration on the cake with strawberry.

carte téléphonique

ogyep yummy mellow said... [Reply to Comments]

Salam kenal... Merahnya strawberry tu... sukaaaa...

Anna said... [Reply to Comments]

Salam kenal juga :)

Tq.

Related Posts with Thumbnails