Semerah Kasih Ibu


My mom's birthday falls on 24th March tapi disebabkan kursus ku itew, maka tak dapek ler nak bercuti-cuti Malaysia. So, terpaksa lah postpone nak sambut birthday umi. Dah tu kena tunggu umi lak yang datang rumah, boleh? Boleh lah sebab banyak sangat masalah teknikalnya.

Anyway, untuk umi, aku buat Red Velvet with Cream Cheese and Strawberry. Memula nak buat carrot cake which is her favourite cake tapi last minute tukar plan. Apapun, everybody seems to enjoy the cake especially the Birthday Girl cewah herself..hehe...btw, this is such a sinful cake truly. No wonder ramai yang  tergoda dek merahnya si baldu ini. Anyway, untuk Umi, semoga Umi panjang umur untuk tengok anak dan cucu Umi berjaya di masa hadapan..InsyaAllah dan Amin.


6 comments:

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

OMG .. Nmpk sedap dan cantek. terliur sgt2.

toyolkiut said... [Reply to Comments]

wah..
mnggugat selera ni..
stoberi.. sedapnya..

Anna said... [Reply to Comments]

Hehe...tq2 Kak chik n TK.

shoulda coulda woulda by Joe said... [Reply to Comments]

Oh my but that looks delish!!
I love strawberries.
You have a talent.
Take care.
Joe

La Dolce Aiyun said... [Reply to Comments]

OMG!!! sedap nyer puan....
nnt sy nak order sebijik mcm nie ek...

Anna said... [Reply to Comments]

Boleh2 Aiyun, selagi tak gi study boleh lg order. Tq.

Related Posts with Thumbnails