My Lil Rainbow

Salam semua,

Yesterday was a hectic day for me. Bukan sebab sibuk ngan kerja kat opis tapi sibuk buat preparation untuk my lil Khalissa Khayrin's 4th Birthday. Bukanlah buat majlis besar-besaran pun cuma jemput ahli keluarga je tapi sebab semua benda pun kena buat sendiri maka al kelam kelibut lah jadiknyabila dah duk sorang2 bersilat kat dapur tu.

Anyway, I purposely want a rainbow theme for her birthday this time coz she is our little rainbow, full of colours, characters, attitude and the list go on and on. She will always bring a smile after a rainy and stormy day of course. 

To my lil Khalissa, Happy Birthday, we pray that you will have a safe and sound journey in your life and along the way we will cherish it with our endless dedicated love to you and trust that you will be a good muslim (this is what she's been repeating everyday...after learning it from her Montessori Class)

 Rainbow Cake for lil Rainbow.

 Put some macarons on the cake as well.




 At first tak tau nak hala ke mana pisau tu sebab sayang lah pulak nak potong..boleh???

 Not forgetting Kuih Lapis Pelangi.

And my not so rainbow jelly coz I have no patient to wait for each layer to set before pouring another..haha...(banyak tuh kerja nak buat).


5 comments:

fazilzura said... [Reply to Comments]

HAPPY BELATED BESDAY Khalissa Khayrin.....

cm meriah je majlis, kek pun meriah bangat ..

toyolkiut said... [Reply to Comments]

wow!
semua hidangan be 'rainbow!'

Anna said... [Reply to Comments]

Zura : tu kira makan keluarga je, kalau jemput semua mau pengsan.

TK : memang saje nak semua rainbow theme.

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

cantek la. suka kc tgk. anyway hepi belated birthday to your dotter. Khalissa Khayrin.

Anna said... [Reply to Comments]

Tq Kak chik.

Related Posts with Thumbnails